Wil jij er even tussen uit maar liever niet alleen? 

Boek dan een private retreat op het magische eiland Ibiza. Ik neem je mee naar magische spots om jezelf op te laden en thuis te komen bij jezelf. 

Kom tot rust en laad je op met Ibiza vibes

Dit eiland heeft iets magisch. Het doet iets met je. Voor mij voelt het als een wasmachine waarin je al je oude shit mag achterlaten. Schoon en opgeladen verlaat jij dit eiland. Klaar voor een volgende stap in je leven. 

Veel vrouwen voelen de call om alleen naar dit eiland te komen voor heling en transformatie. Voel jij de call? 

Ik neem je graag mee op reis door jezelf en over het eiland. Je kunt kiezen uit een morning, 1 day of 3 day retreat. Ik laat mijn intuitie en de afstemming op jou bepalen welke plekken we gaan bezoeken. We werken met de energie van het eiland en stemmen ons af op het moment. Alles ontstaat vanuit flow en overgave. 

Boek direct een adventure call

Morning Retreat op Ibiza 

Als je niet zoveel tijd hebt, of je hebt ook andere dingen op je Ibiza planning staan, dan is een ochtend sessie een fijne optie. Ik neem je dan een ochtend mee op pad naar een bijzondere plek op het eiland. Afhankelijk van jou intentie en je energie bepaal ik waar we heen gaan. 

Op locatie werken we met je feminine energie. Dit kan zijn je sensueel voelen, het loslaten van de nice girl, je verbinden met je authentieke stem of je woede bevrijden. 

Investering: 375 euro Ex. BTW 

Stuur me een app voor beschikbare data: 
0031652055778

2 dagen Ibiza Retreat 

De tussenoptie is om 2 dagen met mij op pad te gaan. Zo kunnen we 2 intensieve sessie hebben in de ochtend en in de middag lekker ontspannen na een uitgebreide lunch bij 1 van de leuke Ibiza hotspots. Afhankelijk van jou intentie en je energie bepaal ik waar we heen gaan. 

Op locatie werken we met je feminine energie. Dit kan zijn je sensueel voelen, het loslaten van de nice girl, je verbinden met je authentieke stem of je woede bevrijden. 

Investering: 1500 euro Ex. BTW 

 Stuur me een app voor beschikbare data: 
0031652055778

Private Retreat week Ibiza

Maak een intensieve transformatie reis, ga met mij op avontuur en ontdek de kracht van het eiland Ibiza. Vol hippy vibes, speelsheid en diepgang. In deze reis gaan we 3 dagen samen op pad en tussendoor heb je me-time en integratietijd.

We hebben van te voren een call om je intentie te bespreken. Het programma ontstaat in het moment in afstemming met  jou! Je leert om te vertragen en vertrouwen op je intuitie. Zo onstaat de magie van het leven! 

Investering: 2.500 euro Ex. BTW 

Stuur me een app voor beschikbare data: 
0031652055778