Hi beautiful woman

Mijn ontdekkingsreis naar mijn eigen Feminine Essence heeft me gebracht naar Luna Lon. 
Een plek om je feminine te vieren, te eren en te verbinden met je juiciness, je sensuality, playfullness, rage en je dieptse zijn. Deze reis maken we niet alleen, sisters need sisters! 

Mijn reis naar m'n feminine essence.

In 2015 begon een grote transformatieve reis voor mij. Na het overlijden van een goede vriendin voelde ik dat het leven dat ik leefde niet meer bij me paste. Ik deed haar de belofte om mijn dromen waar te maken op de dag dat ze overleed en dat is wat ik ben gaan doen. 

In 2016 stopte ik alles. Ik verruilde mijn leven als onderneemster met een communicatiebureau, voor een reis naar het onbekende. 

Mijn spirituele reis begon al eerder. In 2012 maakte ik contact met yoga en meditatie. Bij de eerste yogasessie lag ik in savasanna te huilen op de mat, totaal verbaasd waarom dit gebeurde en tijdens mijn kennismaking met meditatie werd er direct een hele nieuwe wereld geopend. Ik wist, er was geen weg meer terug. Mijn ogen zijn geopend, en ze sluiten heeft geen zin.

Na een reis door Azië waarin ik in 6 maanden tijd in veel verschillende ashrams en communities ben geweest en vooral ook veel heb genoten van ontspanning en natuur kwam ik terug in Nederland. Ik voelde me een totaal ander mens maar had geen idee hoe ik dat kon integreren in mijn leven.

Vriendinnen vielen weg en er kwamen nieuwe vriendschappen bij. Dit was een heftige periode omdat ik tussen 2 werelden zweefde en totaal geen idee had hoe ik deze met elkaar kon integreren. 

Ook hierin ontdekte ik een ‘no-way-back-feeling’. Ik deed wat communicatieklussen als freelancer maar dit was ik niet meer. Er stond een nieuw pad voor me klaar maar ik wist nog niet hoe ik erin moest stappen. 

Feminine Embodiment

Het is mijn missie om vrouwen te verbinden met hun feminine essence. Zodat ze volledig AAN staan om het leven te ONTVANGEN dat voor hen bedoeld is. 

Volg me op Insta voor dagelijkse inspiratie @LonnekeZintel

Vrouwen empowerment

The highlights van mijn reis 

Van 2017 tot 2018 deed ik de SuryaSoul Teacher Training Level 1, 2 en 3 in Mallorca. In deze trainingen leerde ik werken met de chakra's in dans. Ik leerde mezelf te uiten in dans en expressie en voelde me steeds vrijer worden en dichter bij mezelf komen.

Ik was mega nieuwsgierig en leergierig om mijn ervaring en kennis te verdiepen en mezelf beter te leren kennen. 

Als ik een lijst ga maken van alle ervaringen op mijn spirituele en persoonlijke ontwikkelingspad dan ben ik morgen nog niet klaar.
To name a few ;):
Basistraining Familie Opstellingen, Channelings training, Meditatie en visualisatie training, coachingstrajecten (Gabby Bernstein & Nicole Seeger), hypno en regressie sessies, waterflow, plantmedicine, healing & readings en retreats, trainings en festival in Tantra. 

Ik geniet van deze reis. Sommige mensen zouden er waarschijnlijk doodmoe van worden. Maar ik niet. Ik doe niets liever dan dit! Ontdekken en op avontuur gaan. Heerlijk! 

Vanuit de diepe verbinding die ik ervaar met mezelf, mijn missie en mijn levenspad is de Sisterhood Facilitator Training ontstaan. 

Sinds 2018 heb ik verschillende workshops en trajecten ontwikkeld rondom Sisterhood. Waaronder een 3 maanden Sisterhoodtraject voor Concsious Academy. Meer dan 150 vrouwen hebben op deze manier kennis gemaakt met Sisterhood.  

In 2021 voelde ik dat het tijd was om deze kennis en ervaring over te dragen. Zo werd de Sisterhood Facilitator Training geboren. Ik zag in een visioen hoe er allemaal lichtjes werden aangezet in Nederland en dat er een heel net over de wereld werd verspreid van Nederlandse en Belgische sisters die vrouwen bij elkaar brengen. Als een soort cluster van licht dat elkaar aantrekt en dan weer verspreid.

De eerste editie die ik bedacht had was een training op Ibiza. Die liep voor geen meter en voelde dat ik dieper mocht gaan. Het werd een 3 maanden traject en is nu een 4 maanden traject geworden. 

Ik vind het allermooiste aan de training om de groei te zien bij de vrouwen. Dat het start met een idee en 4 maanden later ZIJN ze Facilitator. Hebben ze een eerste Sisterhood cirkel gedraaid en weten ze wat hun unieke gift is en geven ze de Sisterhood hun eigen touch. 

Ik ervaar dat ik het leven kan ontvangen vanuit pleasure en magnetisme. The feminine way is truly magical. 

En ik nodig je uit om deze reis samen met mij te maken. Ervaar welke wijsheid er in jouw lichaam verscholen ligt. De wijsheid van je true feminine essence. Laten we samen op avontuur gaan. I am ready! Are you? 

Plan een adventure call en ontdek of mijn vibe je een FULL BODY YES geeft.