Online Sisterhood Masterclass

33 Inspirerende ideeën om te starten met je eigen sisterhood. Een 120 min. durende Masterclass met tips, oefeningen en ervaringen. Jouw droom voor een eigen sisterhood start hier! Op 12-01-2023 van 19:00 tot 21:00

Wat is Sisterhood:

Een plek om elkaar te ontmoeten zonder maskers. Een sacred space waar het veilig is om je schaduw en je licht te laten zien. Sisters supporten elkaar en gaan de schaduw van jaloezie, concurrentie en verdeeldheid voorbij om elkaar en het vrouw zijn ten volste te vieren. We are in this together. We are one! 

Ontvang 33 ideeën voor je sisterhood cirkels 

Start of verdiep je eigen sisterhood met deze unieke sisterhood ideeën

Wil je graag je eigen sisterhood cirkel beginnen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Organiseer je al vrouwencirkels maar wil je graag verdieping in je aanbod? 

In deze Masterclass geef ik je 33 ideeën om direct te kunnen starten met je eigen sisterhood. Deze masterclass is interessant voor vrouwen die al een sisterhood cirkel hebben of er graag zelf een willen beginnen. 

Deze masterclass is voor: 

* Bewustzijn onderneemsters die Sisterhood willen toevoegen aan hun huidige business.

 * Moeders, die naast het moederschap een fijne plek willen creeren voor vrouwen.

* Vrouwen die naast hun baan willen bijdragen aan een betere wereld en samen willen komen met gelijkgestemde sisters. 

* Vrouwen die willen ontdekken of Sisterhood iets voor hen is. 


Dit is wat je ontvangt: 

Een hele nieuwe kijk op het starten van je eigen sisterhood. Inspiratie, diepgang en vertrouwen. 

Introdcutie in Sisterhood

Om ervoor te zorgen dat  we elkaar begrijpen doen we eerst een korte introductie over sisterhood. Zodat iedereen mee kan doen met deze masterclass. 

33 tips en ideeën 

Ik heb de 33 beste ideeen van de afgelopen jaren bij elkaar verzameld en ga deze kennis en inspiratie met je delen. Zodat jij dit weer door kunt geven aan je sisters. 

Recording

Omdat ik wil dat je je tijdens de masterclass kunt focussen en niet als een malle mee moet schrijven krijg je een samenvatting en de recording cadeau. 

Aftercare 

Je krijgt de mogelijkheid op een call met mij als je nog dieper wil gaan en wil leren over het faciliteren van sisterhood. 

Over Lonneke 

In 2018 startte ik mijn eerste sisterhood. Ik voelde de behoefte om gelijkgestemde vrouwen bij elkaar te brengen om te connecten zonder maskers. Ik wilde een plek creeren waar iedereen zich veilig voelde om helemaal zichzelf te zijn. Ik miste dit omdat ik destijds zelf in een grote sprituele transformatie zat en ik hier niet altijd over kon delen bij mijn vrienden en familie. Ik voelde me soms raar, maar verlangde ook naar een plek om helemaal mezelf te zijn. Toen ik eenmaal ging verbinden met andere vrouwen die net als ik bezig waren met sprititualiteit en zelfontwikkeling voelde ik me gezien en verbonden op een dieper niveau. Ik heb honderden vrouwen mogen begeleiden in sisterhood en sinds 2022 kun je bij mij een Sisterhood Facilicator Training volgen om je eigen sisterhoods te runnen. Het is onderdeel van mijn missie om sisterhood toegankelijk te maken en bij te dragen aan 'the rising of the feminine'. 

Masterclass + Samenvatting + Recording  

De masterclass is op 12/1/2023 van 19:00 tot 21:00 uur. 

Ontvang de Recording na de live sessie zodat je hem ten alle tijden terug kan kijken.

Ontvang een samenvatting van de tips in je mailbox  + extra's tijdens de masterclass. 

Dit wil je niet missen.
DEUREN SLUITEN OP DINSDAG 10 JANUARI 

Ik hoop dat je erbij kunt zijn op 12 januari. Ik kijk er naar om met je te zien en te connecten sister. Veel liefs en stuur me gerust een berichtje voor vragen:0652055778 xx Luna Lon