Ontdek de Magie van Maria Magdalena 

Een Festivaldag vol Vrouwelijke Kracht en Verbinding met het Christusbewustzijn.

Op zondag 15 september 2024 organiseren wij een Maria Magdalena Festival dag in de Maria Kapel in Rosmalen (Den Bosch regio).

Deze dag is ontstaan vanuit de mooie reactie die we ontvingen op de Maria Magdalena podcast. Zoveel van jullie voelen zich verbonden met haar en geraakt door de gesprekken.

Tijd voor verdieping en nog meer verbinding. Laten we samen komen als Magdala brothers & sisters

Het Maria Magdalena Festival is op zondag 15 september 

Van 09:30 tot 17:30 in de Maria Kapel  - Rosmalen (dichtbij Den Bosch)

Vecteezy top view of white rose flower on a white background perfect 16747123

Verbinding 

Versterk je verbinding met de frequentie van liefde en het goddelijk vrouwelijke in jezelf. 

Vecteezy top view a american beauty rose flower isolated on a white 16747149

Inspirerende lezing & worksops 

Inspirerende lezingen & workshops door 5 krachtige vrouwen om te verbinden met Maria Magdalena 

Vecteezy top view of a red rose on a white background perfect for 16747114

Heling 

Heel en herstel de verbinding met het goddelijk vrouwelijke. Kom weer terug bij je eigen waarheid. 

Vecteezy top view of violet rose flower on a white background 16747198

Gelijkgestemde 

Verbinding met gelijkgestemde mannen en vrouwen en ontdek dat we samen zijn in dit veld. 

Een dag vol verbinding, verdieping en inspiratie rondom Maria Magdalena

Danielle van Dijk

Danielle van Dijk - Lezing 

Het festival opent met een bijzondere lezing over Maria Magdalena: wie was zij eigenlijk en wat zeggen de verborgen bronnen over haar? Paus Franciscus noemt haar de apostel der apostelen, maar was zij niet veel meer dan dat? En waarom is zij een uiterst belangrijk rolmodel voor alle vrouwen in onze tijd, wereldwijd?

Danielle van Dijk houdt zich al vele jaren bezig met het meest oorspronkelijke (verborgen) christendom, de Essenen, de Nag Hammadi Geschriften, de katharen en de Tempeliers. Maria Magdalena speelt overal een hoofdrol. Danielle schreef meerdere boeken over deze thema’s

Coosje Knape

Coosje Knape - Voice of the Womb

In deze sessie zullen we vanuit verschillende lagen (fysiek, emotioneel, energetisch) liefdevol verbinden met de Baarmoeder. Maria Magdalena en de Baarmoeder zijn kanalen voor het Goddelijke. Na eeuwenlange onderdrukking is het weer tijd voor leven vanuit je bekken, met de kracht en wijsheid die daar huist. Net als Maria Magdalena. Ook mannen zijn van hart-e welkom om in dit baarmoederveld aan-wezig te zijn.

Coosje Knape ondersteunt met name Vrouwen in het verbinden met, en helen van de Baarmoeder. Hiertoe werkt zij oa. met lichttaal en geregeld bezoekt zij krachtplekken om codes van the Rose Lineage op te halen.

Mieke Vulink

Mieke Vulink - Order of the Rose 

Mieke biedt een innerlijke ervaringsreis aan naar de Goddelijke Aanwezigheid in onself. Vanuit dat Licht verbinden we ons met het bewustzijnsveld dat Maria Magdalena vertegenwoordigt, en met het innerlijke, doorleefde weten dat we vanuit de Order of the Rose hebben uitgedragen.

Mieke Vulink heeft haar leven volledig toegewijd aan de esoterische, mystieke en heilige kennis en inwijdingswegen. Ze is o.a. therapeut/opleider Transformatiewerk en Zelfrealisatie, docent essentiële healing & coaching, helder voelend medium, auteur, Lichtwerker en musicus.

Yvonne Ros

Yvonne Ros - 'Helende meditatie met de Heilige Familie'

Yvonne wordt begeleid door Maria Magdalena, Jezus en Grootmoeder Anna tijdens haar helende meditatiereizen. De Heilige familie neemt ons mee naar een plek waar een healing, een aanraking, inspiratie en wijsheid of kennis ervaren mag worden.

Yvonne Ros is auteur van het boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena, spirituele coach, energetische healer en geeft vanuit Rennes le Chateau (waar ze gedeeltelijk woont) Maria Magdalena dagreizen. Ze voelt dat de wijsheid van Maria Magdalena en Grootmoeder Anna naar buiten mag komen via de divine feminine. 

Lonneke Zintel

Lonneke Zintel - Host & Verbinder

Lonneke is dagvoorzitter tijdens het festival en verzorgt heerlijke feminine embodiment energizers en verbindingsoefeningen om alle laagjes van identiteit van je af te schudden en aanwezig te zijn als je authentieke zelf. Ze is de organisator van het festival en zal het aanspreekpunt zijn gedurende de dag. 

Lonneke Zintel is host van de vele gezichten van Maria Magdalena en host van het festival. Ze is Feminine Embodiment facilitator en gepassioneerd om de liefdesfrequentie weer voelbaar op aarde te laten stromen en de balans te herstellen tussen het mannelijke en vrouwelijke in onszelf en in de wereld. 

Maria Magdalena festival dag

Maria Magdalena 

Het eerherstel van Maria Magdalena is enorm belangrijk voor het beeld dat we van de vrouw - in algemene zin - hebben. Deze vrouw was immers de werderhelft in gelijkwaardigheid van Jezus. In de Nag Hammadi Geschriften, door de Kerk verboden geschriften uit de derde eeuw, wordt zij zelfs ‘Sophia’ genoemd, de kosmische en aardse wijsheid. Zij was vrijwel zeker ook de wettige vrouw van Jezus en had kinderen.

Zij is vooral bekend in Zuid-Frankrijk als Marie Madeleine, maar ook in Glastonbury in Zuid-Engeland is zij de (verborgen) Lady*. De katharen en de Tempeliers aanbaden haar en volgden in haar voetsporen. Maria Magdalena staat symbool voor de eigen innerlijke ontwikkeling en de weg naar het hart en de liefde.

De Maria Kapel in Rosmalen op Landgoed Coudewater 

Vrouwencirkels
IMG 3741
447306175 435860342628875 1542701502805520158 n