De Podcast gasten: 

Interview met Ariette Love 

YOUTUBE Maria Magdalena Ariette Love

Interview met Christa Schot

Interview Maria Magdalena Christa Schot

Interview met Yvonne Ros

Podcast Maria Magdalena

Interview met Geert Kimpen 

Black Gold Particle

Interview met Danielle van Dijk 

Interview Maria Magdalena met Danielle van Dijk

Interview met Coosje Knape 

Maria Magdalena interview met Coosje 3

Mijn Maria Magdalena Verhaal 

IMG 5841

Van de godin Tanit naar Maria Magdalena 

In 2019 werd ik geroepen door de godin van het Eiland Ibiza. Ik wist toen nog niets van haar, maar het was duidelijk dat ik in Ibiza moest zijn. Toen ik een reading ontving over mijn roep naar Ibiza werd al snel duidelijk dat Tanit (de godin van Ibiza) mij riep en ik besloot te luisteren.

In de jaren dat ik Ibiza woonde heb ik vele ceremonies begeleid in de Tanit Cave. Een bijzondere plek waar vrouwen in vroegere tijden kwamen met vragen en verlangens rondom vruchtbaarheid.

Ook ik werkte met thema’s rondom vruchtbaarheid in de Tanit Cave maar ook het gebruiken van je authentieke stem kwam aan bod. Met het maken van intuitieve klanken. De vele vrouwen die aanwezig waren bij mijn ceremonies werden aangenaam verrast door wat er in hen gebeurde. Het was iets dat ze niet gewend waren, soms als spannend of gek ervaardde, maar wel heel bijzonder.

LunaLon Events

Mijn ervaring met Maria Magdalena

In 2022 werd ik voor het eerst naar het Katharengebied getrokken. Op de Maria Magdalenadag - 22 juli 2022 kwam ik voor het eerst in dit gebied. 

Dat jaar werd ik getriggerd in mijn gevoel van heimwee. Heimwee naar een bestaan waarin we meer leven vanuit ons hart en pure liefde. Ik werd geconfronteerd met een diepe herinnering van een tijd waarin we leefde vanuit deze onvoorwaardelijke liefde.

In de zomer van 2023 besloot ik langer te blijven. In deze periode ben ik teruggegaan naar de bijzondere plekken die ik het jaar ervoor ik had bezocht en kwam ik door toevaligheden of magie op nieuwe krachtplekken terecht. Ik werd weer verrast door de synchroniciteit die ik daar ervaarde. Op het juiste moment, op de juiste plek. Ontmoetingen die zo kloppend voelde. En dan nog de helingen die ik samen met andere mocht ervaren door energiewerk te doen op verschillende krachtplekken.

Ik wist, er is geen weg meer terug. Maria Magdalena is voor eeuwig in mijn hart en er is een nieuw pad voor mij geopend. Ik wil meer over haar weten en ik wil het pad van liefde blijven bewandelen. En ik wil andere vrouwen uitnodigen die dezelfde roep voelen met me mee te reizen naar het Katharengebied.

De eerste reis vond binnen 6 weken plaats. Deze roeping was zo duidelijk dat ik weinig tijd nodig had om de eerste reis neer te zetten. En deze ervaring was voor mij en de deelneemsters echt zo bijzonder, transformerend en verbonden met de nieuwe tijd.

LunaLon Retreat

Maria Magdalena reis 2024 

Op 30 mei 2024 vindt de tweede editie plaats. En ik kijk er enorm naar uit om weer op deze plek te zijn. Me te laten leiden door de magie van het leven en de verbinding met Maria Magdalena weer zo sterk te voelen. Ik neem je graag mee op deze bijzondere reis waarin ik je uitnodig om je eigen intuitie te gebruiken en te luisteren naar de fluisteringen van je hart. Iedereen draagt de Maria Magdalena vonk in zich en we doen deze reis samen. Dat is het mooie, als sisters naast elkaar wordt het programma helder en de heling die mag gebeuren ontstaat moeiteloos.

Voel je je geroepen? Wil je meer informatie? Plan een call in om kennis te maken.