Kopie van Kopie van Kopie van Banner Rose + Lonneke dance website  3

19 november van 10:00 tot 17:00 uur

Vrouwen empowerment

ONE DAY Maria Magdalena Sisterhood  

De vrouw die ons wakker maakt in onze vrouwelijke kracht. Die ons laat herinneren dat we één zijn en die ons de zuivere boodschap van liefde brengt.

Ben jij benieuwd naar de energie van Maria Magdalena? Voel jij je door haar geroepen?

Kom dan op 19 november naar de Maria Kapel in Rosmalen. 

Tijdens deze sisterhood dag stemmen we ons af op de wijsheid van Maria Magdalena en we openen onze eigen innerlijke wijsheid.

De wijsheid van je feminine essence.
De fluisteringen van je hart.
Je intuïtie die tegen je spreekt.
De zuivere boodschap van liefde die in je huist.

Het is tijd om ons te herenigen. En de verbinding met de aarde en de oerbron weer te herstellen in afstemming met het AL. 

LunaLon Events

Lonneke's Maria Magdalena reis 

In 2019 voelde ik een sterke roep om naar Ibiza te verhuizen. Later werd mij verteld dat de godin van het eiland me riep. In de 4 jaar dat ik op Ibiza woonde heb ik gewerkt met de godin van het eiland Tanit, die staat voor vruchtbaarheid. In 2020 kwam ik ‘vast’ te zitten in Nederland door de lockdown en zo kwam ik in aanraking met de Maria Kapel in Rosmalen, via de Conscious Academy. Ik voelde de kracht van deze plek en heb maanden op het terrein gewoond, waarbij ik veel uren doorbracht in de kapel om me te verbinden met de energie van deze krachtplek. Het voelde als een soort afspraak waarbij ik helende klanken kwam brengen.

Toen de grenzen weer opengingen voelde ik aan mijn hele lijf dat het tijd was om terug te gaan naar Ibiza. Daar heb ik de afgelopen jaren gewoond en tussendoor heb ik reizen gemaakt naar bijzondere plekken in Europa. Waaronder het katharengebied in Zuid Frankrijk. Op deze plek kwam ik in contact met de energie van Maria Magdalena. Het was alsof ze me meenam naar de plekken waar ze zelf is geweest en op iedere plek werd mijn hart een beetje meer opgezet. Steeds meer zakte ik in een bron van onvoorwaardelijke liefde. Onbeschrijfelijk was het gevoel dat ik kreeg van alle synchroniciteit op mijn pad. Ik heb me nog nooit zo gesteund gevoeld en zo in alignment met mijn pad. Het voelde als een hele krachtige verbinding met mijn eigen missie en ik oktober heb ik mijn eerste Maria Magdalena reis gegeven in Frankrijk.

Het was in een woord: magisch. Wat een begeleiding, heling en liefde was er beschikbaar voor ons als groep vrouwen. Zoveel dankbaarheid dat we het pad en de wijsheid van Maria Magdalena weer herinneren. Haar wijsheid die weer hoorbaar en zichtbaar wordt. Vanuit een mysterieuze zoektocht naar je eigen innerlijke waarheid en pad, is ze daar: Maria Magdalena.

Interview met Yvonne Ros

Podcast Maria Magdalena

Interview met Geert Kimpen 

Black Gold Particle
Vrouwencirkels

Een bad van liefde en verbinding 

Op 19 november komen de verschillende paden weer samen. Ik ben de komende maanden in Nederland om de opgedane wijsheid vanuit de verschillende krachtplekken (Ibiza en Zuid-Frankrijk) naar Nederland te brengen en in het bijzonder naar vrouwen die de roep voelen om te ontwaken in hun feminine wijsheid. 

Een dag vol afstemming, met elkaar, met de bron en met de helende frequentie van liefde die door ons heen zal stromen middels dans en sounds.

Je zult baden in een bad van liefde en verbinding. Je openen voor je innerlijke wijsheid. Gedragen door de energie van Maria Magdalena.

 Ik ben er om je te supporten in deze herinnering. In alle gelaagdheid bieden we elkaar een veilige bedding om te kunnen zakken in je eigen innerlijke wijsheid.

Het wordt een magische dag voor die vrouwen die de roep voelen.

Er staat een heerlijke healthy lunch klaar

Na de lunch zullen we een wandeling maken tussen de eeuwenoude bomen op het landgoed 

Food goodness retreat

Voor wie? 

Deze dag is voor vrouwen die willen verbinden met hun innerlijke wijsheid en de teachings van Maria Magdalena. Je hoeft geen religieuze achtergrond te hebben om deze roep te horen. Dat mag natuurlijk wel. Jij bent welkom met ALL of YOU! 

Er is plek voor 22 vrouwen! 

In liefde,
Lonneke

Regular bird

€ 144

Hele dag van 10:00 tot 17:00 uur
Inclusief heerlijke lunch + snack 
 wandeling over het landgoed in de pauze 
Gratis parkeren

Oefeningen om je feminine essentie te bevrijden. 
Denk hierbij aan expressie in movement en sound
afstemming op subtiliteiten en energie van de krachtplek.
Diepe verbinding met jezelf, elkaar en moeder aarde.