Embodiment Coaching 

Ervaring is mijn belangrijkste transmissie. Ik wil je niet vertellen hoe je iets anders kunt doen. Ik wil het je laten ervaren. Ik geloof dat we op aarde zijn om het leven ten volste te ervaren. 

Het is mijn grootste les om te luisteren naar mijn lichaam. Om mezelf de veiligheid te geven om thuis te zijn in mijn lichaam. Ik ben zo vaak gefocust geweest op andere. Wat heeft de ander nodig, dat ik de verbinding met mezelf verloor. Ik wist op een gegeven moment niet meer wie ik was en waarom ik dingen deed. Het was tijd om te gaan voelen wat mijn eigen behoeftes waren. Niet meer leven voor een ander, over mijn grenzen heen gaan, klaar staan voor alles en iedereen. 

Deze reis heeft me gebracht naar een leven waarvan ik niet hoef uit te checken. Als triple earth sign in astrologie (stier/maagd/maagd) is gronding super belangrijk en een natural gift. 

Niet voor niets voel ik me aangetrokken tot bepaalde krachtplekken en werk ik samen met de energie van een plek (zoals de magie van Ibiza). 

Mijn gevoeligheid, sensitiviteit en kracht stonden me vaak in de weg, maar zijn nu mijn superkracht. De reis naar een embodied leven is mijn grootste gift en deze gift deel ik graag met jou door middel van verschillende embodiment tools. 

Mijn coachingscalls zijn speels, gericht op het ontspannen en luistereen naar je zenuwstelsel en innerlijke wijsheid. Je gaat weer leren communiceren met je lichaam en luisteren naar je innerlijke waarheid. 

Dit is de meest helende reis die je jezelf kunt geven. En daarnaast brengt het a lot of FUN. 

Het antwoord zit in je lichaam 

Je hoofd heeft overuren gedraaid. Je hebt jezelf weggegeven. Je energie is je belangrijkste waarde en dat begin je langzaam in te zien en de waarderen. Want je wil niet meer terug naar het oude. Continue over je eigen grenzen gaan. Voor wie eigenlijk? Precies!

Je hebt geleerd om hard te werken, veel te geven en voor iedereen klaar te staan. Maar nu is het tijd voor jezelf. Je weet dat het tijd is voor een nieuwe aanpak. En deze aanpak komt niet vanuit je hoofd. De verbinding met je lichaam en de afstemming op je energie is je nieuwe manier van leven.

Ik help je bij het bekrachtigen van deze verbinding. 

Embody the new YOU

Deze coaching is bedoelt voor jou na een periode van Burn-Out, overspannenheid of wanneer je op een kruispunt en een nieuwe weg wil in slaan. 

Ik help je met embodiment oefeningen zoals een meditatie afgestemd op jouw situatie en intentie, movement excersises, familie opstellingen, energetische oefeningen, schrijfoefening, innerlijk kind werk. 

Alle oefeningen zijn bedoelt om jou klaar te maken voor de nieuwe JIJ. Een vrouw die weet wat ze wil en klaar is om daar voor te gaan zonder zich te verliezen en in afstemming met haar innerlijke wijsheid. Body & heart centered. 

Klant aan het woord: 

In het begin was het even wennen. Jouw sessies zijn echt anders in vergelijking met bijvoorbeeld de sessies van mijn burn-out coach. Een sessie starten met een meditatie bijvoorbeeld. Achteraf gezien vond ik dat toch wel erg fijn maar voor een eerste keer voelde dat toch een beetje vreemd (onbekend, en wat de boer niet kent…). Bij de tweede en derde sessie voelde het mediteren heel goed om te doen, het was juist erg fijn.
Wat ook anders is bij jouw sessies is dat er meer dynamiek aanwezig is, meer energie, meer openheid, meer flow… Niet alleen maar praten en nadenken over dingen, maar ook gewoon doen: opdrachten tijdens de sessie en opdrachten voor na de sessie. De manier waarop je communiceert vind ik erg prettig; je oordeelt niet (in ieder geval dat laat je niet merken), je enthousiasmeert en je bent aanwezig; je denkt niet alleen mee maar voelt ook mee, je luistert en je komt betrokken over; een hele fijne balans en energie. Hierdoor voelde ik mij ook veilig en durfde ik dingen te delen die ik niet zo snel deel.
Je weet de spiegel goed voor te houden en je weet me te enthousiasmeren; in ieder geval door het vertrouwen en de aanmoediging van jou naar mij, durfde ik ook weer een klein beetje vertrouwen in mijzelf te hebben en kan ik mijzelf ook weer een beetje aanmoedigen/aansporen tot actie (zo heb ik mijn werkplek opgeruimd (dat was echt een verzamelplek geworden van zooi die ik nog wilde uitzoeken) en kan ik a.s. donderdag echt een begin maken met de gedichtenbundel)).

~ Antoinette  
Intentie: Helderheid over wat to embody na burn out? 

Embody to start 

€ 333 ex BTW

3 * 1 op 1 sessies via Zoom 

1 maand:
1 * Persoonlijke meditatie afgestemd op je intentie
Wekelijks app contact 
Opdrachten tussendoor om bezig te blijven met je groei en embodiment. 

Fully Embodied 

€ 595 ex BTW

6 * 1 op 1 sessie via Zoom

2 maanden:
1 * Persoonlijke meditatie afgestemd op je intentie
Wekelijks app contact 
Opdrachten tussendoor om bezig te blijven met je groei en embodiment. 

Embodied Business

€ 2.095 ex BTW 

6 * 1 op 1 sessie via Zoom
+ Business Brainstorm

2 maanden:
1 * Persoonlijke meditatie afgestemd op je intentie
Wekelijks app contact 
Opdrachten tussendoor om bezig te blijven met je groei en embodiment. 
Actie plan n.a.v. Business Brainstorm

Plan een adventure call in om te ontdekken of de training a FULL BODY YES is.