LunaLon Sisterhood
It's time for your Plan A Business

Stop met 'settling for lesss' in je business. Start met de business die alleen JIJ kan runnen. Uniek en afgestemd op jouw frequentie. 

LunaLon

Alles valt op zijn plek! Doen waarvoor je gemaakt bent. 

In dit online event doorlopen we het proces om te komen tot een uniek aanbod dat helemaal past bij jouw frequentie. Een aanbod dat je energie en vervulling geeft. Vanuit deze energie trek jij klanten aan die bij je passen. Na dit event heb je helderheid over je aanbod en inzicht in de te nemen stappen om je business in alignment te brengen met datgene wat jouw uniek maakt. 

Waarom je nu nog kiest voor plan B:

 • Er wordt ons geleerd naar buiten te kijken. Wat wil mijn klant? Wat werkt bij concullega's? Door de focus naar buiten verlies je het contact met binnen. 

 • Je zit jezelf in de weg met het ongeloof dat wat jij echt wil niet mogelijk is. Je past je business aan aan wat je denkt dat realistisch is en gaat daarbij voorbij aan hetgeen je echt te bieden hebt aan deze wereld. 
 • Je vindt het wel goed zo en volgt lekker de flow, maar diep van binnen weet je dat je jezelf saborteert. 
 • Je durft niet te kiezen. Door een overkill aan keuzes weten je klanten niet waarvoor ze bij jou moeten zijn en kiezen daardoor voor een concurrent die specialistischer/ duidelijker is. 

 • Je blijft hangen in de ideeënfasen en als het aankomt op de uitvoeringsfase ga je weer verder aan een nieuw idee. 

 • Je luistert te veel naar de adviezen van anderen hoe je iets zou moeten doen en verliest daarmee het contact met je eigen uniekheid. 

 • Je blijft je ideeën uitstellen uit angst voor het onbekende. 

 • Je neemt te weinig tijd voor jezelf om echt te luisteren naar wat een natuurlijke volgende stap is.

Belichaam vrouwelijke energie

Doe het op je eigen manier. Wees creatief. Uniek. Jezelf. 

We gaan vaak voorbij aan wat we ‘natuurlijk’ te bieden hebben, omdat we bewust of onbewust geloven dat dit niet goed genoeg is of juist too much is. 

Geef jezelf weer toestemming om helemaal jezelf te zijn. Embrace ALL of YOU! En vanuit deze plek creer jij een aanbod dat in alignment is met jouw unieke frequentie. 

Dit wil je niet missen! 

Vrouwelijke Kracht

Van denken naar voelen

Connect met je eigen business. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Je aanbod creëren vanuit je diepste zijn. Niet bedacht, maar doorvoeld. Connect met je unieke frequentie en run de business die alleen jij kunt runnen. 

Lonneke vrouwencirkel

Van leren naar ervaren

Alleen kennis is niet genoeg. Je kunt wel weten dat het mogelijk is om je plan A business te runnen. Maar je moet het vooral ervaren. Wanneer je voelt en ervaart wat je te bieden hebt, weet je het ook over te brengen op jouw manier met overtuiging. 
Je leert over embodied branding, marketing en storytelling. 

Lonneke retreats

Van dragen naar gedragen

Maak jezelf klaar voor expansie. Laat je business groeien vanuit je eigen unieke frequentie. Groeien samen met andere business sisters. Waarbij je elkaar helpt naar de volgende fase van je business. The feminine way. Want je hoeft je business niet te dragen. Als je doet wat klopt laat je je dragen door de natuurlijke flow in je business.

Vind je vrouwelijke Kracht

Meet Me 

Ik ben Lonneke, een free spirit en onderneemster sinds mijn 24e. Samen met mijn compagnon runde ik vijf jaar een communicatieburea op Strijp S in Eindhoven tot het moment dat dat niet meer kloppend voelde. Ondanks het succes gooide ik mijn leven om en vertrok op wereldreis. Hier ontdekte ik de helende werking van dans en later schoolde ik me om tot dans en feminine embodiment teacher.

Nu combineer ik mijn branding en marketing expertise met de kennis en ervaring in de feminine business world om jou te helpen bij het volgen van jouw unieke pad.

Ik geloof dat we allemaal een unieke frequentie hebben, die als we hem leven, andere inspireren om hetzelfde te doen. Dus hoe dichter jij bij jezelf bent, hoe meer alles kan stromen. En dat is precies waarbij ik je help. Met embodiment practices, visualisaties en meditaties, informatie uit je lichaam en mijn branding en marketing kennis. 

Ervaring van andere business sisters 

"Lonneke heeft me een prachtige sessie gegeven om mijn bedrijf Miss Gypsy weer in alignment te krijgen en van daaruit te rebranden. Nadat ze mijn website en socials heeft bekeken en daar een energetische scan over heeft uitgevoerd, voelt ze waar de flow nog zit en waar wat minder.
Door deze sessie besef ik dat er veel meer mogelijk dan ik dacht en vallen alle losse puzzelstukjes die ik zelf niet wist te plaatsen op zijn plek.
Er is nu helderheid en een duidelijk stappenplan om de rebranding met een zeer positief gevoel en vernieuwde energie in te gaan! 
Lonneke heeft een hele fijne manier van werken met haar energetische oog en is met haar marketing achtergrond to the point!  

Jessica van der Ende 

Miss Gypsy 

"Dankzij Lonneke haar doortastende manier van vragen stellen heb ik binnen 1 uur helderheid gekregen over de kern van mijn business. Dit helpt me betere beslissingen te maken over wat ik wel of niet aan wil bieden en dit vervolgens ook helder te verwoorden. 

Lonneke voelt goed aan waar de pijnpunten liggen en weet door haar sensitiviteit op de juiste manier de vragen te stellen om deze bloot te leggen. 

Heel erg verhelderend en helpend. Aanrader!"

Ankhana Sofia 

Ankhana.com

''Dat er iets anders moest binnen mijn bedrijf, dat was duidelijk, maar wie/wat/waar/hoe? Ik help vrouwen bij het vinden van badkleding waar ze zich zelfverzekerd in voelen en ik doe dit op afspraak. Mijn valkuil was, dat ik iedereen wilde helpen, dus ook op momenten dat het mij eigenlijk niet goed uit kwam. Lonneke spoorde me aan om het op míjn manier te doen, geen concessies.
En ze wist precies wat ik nodig had. Een van die dingen was pasafspraken op vaste dagen. Iets waar mijn 'ik-wil-vrijheid-brein' lichtelijk op tilt sloeg, maar waar ik nu ZO blij mee ben.
Het geeft rust, structuur en duidelijkheid. Voor mij én m'n klanten. Het sensitieve gecombineerd met de businesservaring die Lonneke heeft, vind ik een hele fijne combinatie. Liefdevolle no-nonsense ;) Dank je wel lieve Lonneke!

Ans 

Evelyne Bikini Boutique 

Dit mag je verwachten 

Stel de groei van je business niet langer uit. 

 • Laat je business stromen vanuit je autenticiteit
 • Laat jezelf zien en wordt onweerstaanbaar. 
 • Herprogrammeer je overtuigingen
 • Je aanbod zo 'jij', dat niemand eromheen kan. 
 • Kill your darlings, laat los wat oud is. 
 • Vol vertrouwen voor jouw unieke business 

Dit NIET 

Geen kant en klaar stappenplan om tot die groei te komen. 

 • Geen uitvoerend advies, wel strategische marketing keuzes, 
 • Geen standaard kennisoverdracht, wel ervaren en doorvoelen. 
 • Niet pushen en harder werken, wel natuurlijk laten ontstaan en luisteren.
 • Niet een paar kleine aanpassingen, wel bold moves. 
LunaLon