Feminine Coaching
Een energie en marketing scan voor vrouwelijke onderneemsters die helderheid willen over hun aanbod en branding.
Lonneke Zintel Coach

Helderheid over je business aanbod

Als zelfstandig ondernemer doe je veel alleen. Je hebt veel verantwoordelijkheid en maakt veel keuzes. Twijfel jij over je aanbod? Heb je behoefte aan helderheid over wat je nu precies aanbiedt? Wil je een frisse blik die je helpt bij het maken van de juiste keuzes? 

Ik help je in een sessie van 2 uur naar een concreet aanbod dat past bij wie je nu bent en waar je naartoe wilt. Ik gebruik mijn energetische blik en mijn marketing achtergrond om alle losse puzzelstukjes op een heldere manier met elkaar te verbinden. 

Deze sessie zorgt ervoor dat je aanbod helder is voor jou en je klanten en je business weer kan stromen. 

Luna Lon

Mijn achtergrond

Voordat ik LunaLon ben gestart had ik een communicatbureau waarbij we klanten hielpen bij het ontdekken van hun DNA. Ik ben gestopt met dit bedrijf omdat het niet meer bij me paste. Ik zat teveel in mijn mannelijke energie en het vervulde me niet meer. Mijn intuitie zei me dat er meer was om te ontdekken. Ik reisde de wereld rond en ontdekte een dansvorm die me helemaal happy maakte. Ik deed de opleiding voor danstherapeut en ben me gaan verdiepen in familie opstellingen en andere vormen om thuis te komen in mezelf en me te verbinden met mijn vrouwelijke energie. 

Het is altijd al mijn kwaliteit geweest om te voelen wat klopt. Met mijn marketing achtergrond en de verdieping van mijn intuitie en energiewerk heb ik de perfecte combinatie om jouw verder te helpen met je business. 

Ik kijk met je mee vanuit verschillende lagen. Ik gebruik mijn marketingkennis, creativiteit en intuitie om je helderheid te bieden over je aanbod.LunaLon Events

Is deze sessie iets voor jou?

Ben jij al een tijdje aan het ondernemen en staan er dingen op je website die niet meer up to date zijn? Heb je behoefte aan een objectieve blik die met je meedenkt over hoe je jezelf en je aanbod het beste kunt neerzetten? I am your woman. 

Deze sessie is simpel. In 2 uur kijken we samen naar je huidige aanbod en onderzoeken we je aanbod voor de toekomst. Je zult merken dat keuzes in je aanbod na deze sessie super easy zijn. Alsof alles op zijn plek valt en het logisch is dat je dingen los laat en nieuwe onderdelen toevoegt. 

Je business weer stromend en in de flow. 

Love Shower van business woman die je voorgingen:  

"Lonneke heeft me een prachtige sessie gegeven om mijn bedrijf Miss Gypsy weer in alignment te krijgen en van daaruit te rebranden. Nadat ze mijn website en socials heeft bekeken en daar een energetische scan over heeft uitgevoerd, voelt ze waar de flow nog zit en waar wat minder.
Door deze sessie besef ik dat er veel meer mogelijk dan ik dacht en vallen alle losse puzzelstukjes die ik zelf niet wist te plaatsen op zijn plek.
Er is nu helderheid en een duidelijk stappenplan om de rebranding met een zeer positief gevoel en vernieuwde energie in te gaan! 
Lonneke heeft een hele fijne manier van werken met haar energetische oog en is met haar marketing achtergrond to the point!  

Jessica van der Ende 

Miss Gypsy 

"Dankzij Lonneke haar doortastende manier van vragen stellen heb ik binnen 1 uur helderheid gekregen over de kern van mijn business. Dit helpt me betere beslissingen te maken over wat ik wel of niet aan wil bieden en dit vervolgens ook helder te verwoorden. 

Lonneke voelt goed aan waar de pijnpunten liggen en weet door haar sensitiviteit op de juiste manier de vragen te stellen om deze bloot te leggen. 

Heel erg verhelderend en helpend. Aanrader!"

Ankhana Sofia 

Ankhana.com

''Dat er iets anders moest binnen mijn bedrijf, dat was duidelijk, maar wie/wat/waar/hoe? Ik help vrouwen bij het vinden van badkleding waar ze zich zelfverzekerd in voelen en ik doe dit op afspraak. Mijn valkuil was, dat ik iedereen wilde helpen, dus ook op momenten dat het mij eigenlijk niet goed uit kwam. Lonneke spoorde me aan om het op míjn manier te doen, geen concessies.
En ze wist precies wat ik nodig had. Een van die dingen was pasafspraken op vaste dagen. Iets waar mijn 'ik-wil-vrijheid-brein' lichtelijk op tilt sloeg, maar waar ik nu ZO blij mee ben.
Het geeft rust, structuur en duidelijkheid. Voor mij én m'n klanten. Het sensitieve gecombineerd met de businesservaring die Lonneke heeft, vind ik een hele fijne combinatie. Liefdevolle no-nonsense ;) Dank je wel lieve Lonneke!

Ans 

Evelyne Bikini Boutique 

Investering:

Ibiza Lonneke Zintel